peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA 2019 01 25 foto1

De autotentoonstelling van Brussel, nog te bezoek tot en met zondag 27 januari, moet de grootste autoshowroom van Europa zijn.

Nergens anders zijn álle merken aanwezig, met bovendien personen- én bedrijfsauto’s. Peugeot, Citroën en DS stralen erop los op de Brusselse beursvloer, zo blijkt uit onze rondgang. 

PCA 2019 01 25 foto2

‘Salon Auto Moto Van’ heet het spektakel officieel; wij Nederlanders mogen graag van Het Salon spreken. Een jaloersmakend geheel, zeker nu onze AutoRAI al een tijdje niet meer bestaat. In België heeft de tentoonstelling een heel andere betekenis, omdat pakweg een derde van de jaarlijkse afzet van voertuigen er wordt verkocht - uiteraard tegen voordelige ‘saloncondities’. In België is het een onderdeel van het autoleven om juist in de statige Heizel-paleizen een nieuwe ‘wagen’ aan te schaffen. En dus ook bestelauto’s, zoals een door Caselani omgebouwde Citroën Jumper in de stijl van de klassieke HY.

PCA 2019 01 25 foto3

Peugeot 508 SW

Zoals op de eerste foto al is te zien, maken de merken veel werk van hun stands - de immense leeuw van Peugeot stond er zelfs, in dit geval naast de nieuwe Peugeot Rifter. Brussel mag dan niet de status hebben van Frankfurt of Genève, je ziet er wel alles. Veel primeurs ook, zoals de schitterende Peugeot 508 SW, die in een prachtige groene tint werd gepresenteerd. Hij stond pal naast de vijfdeurs 508, wat zeker kan helpen bij het maken van de moeilijke keuze uit deze twee fraaie modellen.

PCA 2019 01 25 foto4

Peugeot e-Legend

Aardig van Brussel is ook dat je op je gemak de fenomenale Peugeot e-Legend kunt bekijken - dat was op eerder autoshows, zoals die van Parijs vorig jaar - uiteraard wel anders. De auto geniet een enorme belangstelling van het publiek, zo blijkt uit de vele reacties waarmee zowel de importeur als automagazines worden bestookt. Terecht - wie wil deze auto nou niet?

PCA 2019 01 25 foto5

DS 3 Crossback

Bij DS staat de gloednieuwe DS 3 Crossback centraal. Een bijzonder vrolijk ontwerp, waarvan de uitstraling sterk afhankelijk is van de kleur. In dit geel is hij weer totaal anders dan in de blauwgroene tint waarop hij online aan de pers is getoond. De DS 3 Crossback heeft best wat ‘bling’ en daarmee een sterk eigen gezicht. Vanbinnen is het één en al verwennerij, met ongebruikelijke vormen, materialen en voorzieningen. Een erg bijzondere nieuwkomer.

PCA 2019 01 25 foto6

Citroën C5 Aircross
Ook bij Citroën veel nieuws, met als terecht middelpunt de vanwege zijn comfort reeds veelvuldig gelauwerde C5 Aircross. Hoewel, middelpunt … vlak ook de nieuwe Berlingo niet uit (als personenauto en bestelwagen), evenals de nog behoorlijk verse C3 Aircross en C4 Cactus. Meer dan genoeg te zien dus, daar in Brussel. Een topevenement, dat de rit meer dan waard is.

Actueel

Zomerkorting

IMG 09911

Renault Clio Estate 0.9 TCe Intens | Lage KM-stand | Nu € 16.950,-

Trekhaak nodig? Nu €250,- vakantiekorting op de montage van een trekhaak op deze occasion. 
Deze auto mag 1200 kg geremd trekken.

Kom vrijblijvend proefrijden. Bekijk hem hier.


Naast deze Renault Clio hebben wij enkele occasions op voorraad.
+/- 75% van onze autoverkopen komt voort uit een zoekopdracht. 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901