peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA Parijs 1aTerwijl Nederlandse autoliefhebbers treuren om het heengaan van de PersonenautoRAI, verheugen hun Franse collega's zich op de Mondial de l'Automobile, die op 1 oktober de poorten opent. Dan gaan we daar toch naartoe? 

PCA Parijs 2a Een kinkje in de kabel is dat niet alle automerken op de beurs staan. Maar de Franse natuurlijk wel! Om met het jongste merk te beginnen: DS, dat pas voor de tweede keer op de Parijse autosalon staat. In hal 1 pronkt het met een indrukwekkende stand (zie de impressie hierboven) waarin onder meer de DS 5 Commande Spéciale staat, een extra luxueuze uitvoering van het topmodel van het merk. Het thema van de stand is 'Only You', wat de verzamelnaam is voor een reeks exclusieve belevingen speciaal voor DS-rijders.

PCA Parijs 3a

Citroëns Frisse Kijk
Het thema van de stand van Citroën is 'een frisse kijk op de automobiel'. Welk model kan dit beter verwoorden dan de geheel nieuwe C3? Deze even aaibare als slimme vijfdeurs hatchback, een wereldprimeur, laat zich er zien in tal van uitvoeringen, met en zonder airbumps. Voor sensatie zal de gloednieuwe rally-uitvoering zorgen, de C3 WRC. De snelheid spat eraf! Er is nog veel meer nieuws van Citroën. Zo maken de nieuwe C4 Picasso en de SpaceTourer hun beursdebuut en kan het publiek genieten van de grappige en slimme E-Mehari.

PCA Parijs 4b

CXperience
Alsof dat nog niet genoeg Citroën-nieuws is, haalt het merk ook nog eventjes een geweldige concept car van stal: de CXperience. Ja, die eerste twee letters verwijzen duidelijk naar de fenomenale CX uit de jaren zeventig. Die auto was een toonbeeld van comfort en progressiviteit en juist daar wil Citroën weer terug naartoe. Daarom is er ook veel aandacht voor hun nieuwe, technische programma Citroën Advanced Comfort.

PCA Parijs 5a

SUV-gamma
Peugeot is een sterk SUV-offensief gestart. Alle modellen met de dubbele nul in de type-aanduiding worden nu in die categorie auto's geplaatst. Een slimme zet, want de Europese koper lust dit type auto maar wat graag. De 2008 is zeer uitgebreid gefacelift, de 3008 en de 5008 (foto) helemaal nieuw. Op de stand is er een belevingswereld ingericht die in het teken staat van de nieuwe 3008.

PCA Parijs 6a

Dakar
Op zich al een indrukwekkende hoeveelheid nieuws, maar er is meer: wat dacht je van Peugeots nieuwe i-Cockpit, dat de ervaring met het kleine stuurwiel en de hooggeplaatste instrumenten naar het volgende niveau tilt. Leuk voor de voorpret is de 3008 DKR, Peugeots imposante nieuwe wapen voor de Dakar-rally die begin 2017 van start gaat. De Mondiale de l'Automobile is geopend tot en met 10 oktober.

 

Actueel

Opletten op de weg

IMG 09911

De zomer vakantie is voorbij en het wordt weer drukker op de weg. Opletten dus.

Zorg dat je gezien wordt en goed kunt zien. Laat je verlichting en ruitenwissers controleren
en repareren. 


Naast de werkplaats hebben wij enkele occasions op voorraad.
Wij bieden ook een zoekopdracht dienst aan, wij gaan op zoek naar jouw ideale auto. 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901