peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer


Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto

Lees ons nieuwste artikel over de autoverkoop hier. En bekijk de video met een korte uitleg over een zoekopdracht. 

Een gebruikte auto kopen

Een nieuwe tijd vraagt om een vernieuwde aanpak, geen 75 occasions in de showroom maar een online markt met wel 415.000 gebruikte auto's. Dit is een groot aanbod waarin wij u wegwijs maken. Samen met onze adviseurs gaat u op zoek naar de juiste occasions voor u. We brengen samen uw wensen in kaart en bekijken welke voertuigen hieraan voldoen. Wanneer de voorwaarden en de prijs akkoord zijn heeft u de auto nog niet gekocht. We stellen samen de voorwaarden dat de auto goed moet zijn. Geen verborgen schades, achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Wij keuren alle auto voordat we ze inkopen. Dit betekent dat de auto in de staat is zoals wij hebben afgesproken. Daarbij heeft u een voordeel dat u alle auto's met het Kusters Service Pakket kunt kopen, garantie en service goed zijn, zoals u bij Autobedrijf Kusters gewend bent. 

Bedenk eens waar uw volgende auto aan moet voldoen:

 • Merk
 • Model
 • Onmisbare opties
 • Kleur
 • Kilometerstand
 • Brandstof
 • Leeftijd
 • Dealeronderhouden historie
 • Schadevrij
 • Met garantie of kiest u voor een voordelige meeneemprijs

Nieuwe auto's

Jaarlijks komen er veel nieuwe modellen op de markt en een auto kopen of leasen kan op veel manieren. Daarbij zijn subsidies, inruilpremies of andere manieren van voordeel een belangrijk aspect om winst te behalen met het kopen van een nieuwe auto. Samen gaan we kijken naar de huidige marktsituatie op het moment dat u een nieuwe auto wil kopen. Welke auto past bij uw mobiliteitswens en wat is het verwachte kostenplaatje. Past elektrisch rijden bij uw situatie, kiest u voor een auto met verbrandingsmotor of een combinatie hiervan. 

Afspraak maken

Maak vrijblijvende een afspraak om samen te inventariseren wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie. Of het nu gaat om één auto voor uzelf of enkele voertuigen voor uw onderneming, uw bent bij ons welkom. 

 

Elke auto moet verzekerd de weg op

PCA dealerverzekering
De PCA Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, met de PCA Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

Het voordeel voor u is niet alleen een lage premie, maar ook dat wij - als uw vertrouwde autoadres - alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen.

premieberekenen

 

Nieuws

Maatregelen bij Kusters

Onze werkplaats, schadeherstel en wasboxen zijn open met de geldende regels zoals afstand houden. De showroom bezoeken kan alleen op afspraak. Bent u ziek of heeft u klachten? Verplaats dan uw afspraak of vraag of iemand anders de auto kan brengen. Heeft u vragen over uw afspraak of bezoek neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-631901

Autobedrijf Kusters

Berni Kusters 18 september 2020

Zoals u weet verkopen we occasions en nieuwe auto’s van alle merken. Deze Peugeot 208 is nieuw en uiteraard verkocht met volledige fabrieksgarantie. De klant wil graag zorgeloos rondrijden in een nieuwe auto en daar zorgen wij voor. Alle zaken zijn door Kusters afgehandeld naar wens en tevredenheid van de klant. 

Hoe kunnen we u helpen met uw volgende auto?


Zelf wielen vervangen? Let op. 

Onze monteur bij Kusters draait een wiel op de juiste manier vast met een momentsleutel

Zelf winter- of zomerbanden monteren, zorg dat je de bouten op de juiste manier vastzet. Te los is niet goed en te vast zorgt voor extra slijtage.
.
Autofabrikanten geven een aanhaalmoment op voor wielbouten. Hoe belangrijk is het je hier aan te houden? Gebruik je een te hoog aanhaalmoment, dan wordt de bout overbelast en komt die boven de rekgrens. Dan treedt blijvende vervorming van de bout op, waardoor die ernstig verzwakt. Is het aanhaalmoment te laag? Dan is er geen voorspankracht op de verbinding. Het wiel zit dan niet goed vast. Houd je dus aan het voorgeschreven aanhaalmoment en gebruik een gekalibreerde momentsleutel.
.
Laat je de banden bij Kusters wisselen? Dan drink jij een bakje koffie en zorgen wij voor jouw banden.

Maak een afspraak

Wat klanten zeggen over Kusters:

 • Fijne mensen en een geweldige service
 • Altijd behulpzaam en flexibel
 • Prettige afhandeling, uitleg en goed advies
 • Goed opgeleide monteurs
 • Zoekopdracht voor specifieke auto, perfect geholpen

kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Onder diensten:

 • Verkoop & inruil

 • Diagnose van storingen

 • Onderhoud & reparaties

 • Schadeherstel & spuiterij

 • Wassen en poetsen

Aangesloten bij:

 logo liggend hetautoservicenetwerk

Bovag Autobedrijf Kusters

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

Kusters APK vakkundig en eerlijk

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901