peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Kusters

Laagdrempelig, eerlijk en servicegericht. Dat is waar we bij autobedrijf Kusters voor staan sinds 1974. Ons niveau van kennis en kunde zetten ons als universeel autospecialist op de kaart in de regio. Dat blijkt uit het feit dat onze vaste klanten te vinden zijn in een straal van 60 km rondom Vierlingsbeek. We werken dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening en met succes. Onze klanten behoordelen onze service, prijs/kwaliteit en deskundigheid met een 9,1 en hier zijn we heel trots op.

Werkplaats

Onze werkplaats heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur zodat we u snel en compleet van dienst kunnen zijn. Als universeel specialist voeren wij onderhoud, keuringen en reparaties uit aan alle merken auto's. Wij werken volgens hoge kwaliteitseisen en met succes. Van onze klanten rijdt 99,5% zonder uitval door technische problemen door jaarlijks het onderhoud aan de auto bij Kusters te laten uitvoeren. Mocht er dan toch iets gebeuren dan staan we uiteraard dag en nacht klaar met onze nationale pechhulp. 

 • Ed van Soest - Service adviseur
 • Jill Hartjes - Receptie & Service medewerker
 • Jolanda Oudenhoven - Receptie
 • Michael Janssen - Technisch specialist
 • Piet van Kempen - Technisch specialist
 • Roy Albers - Technisch specialist & Diagnose monteur
 • Marcel van de Berg - Poetser & Werkplaatsondersteuning 

Verkoop

Onze verkoopafdeling ondergaat sinds enkele jaren een sterke verandering. De markt van occasions veranderd rigoureus, vroeger stond onze showroom vol met occasions in verschillende soorten, maten, merken en kleuren. Allemaal net zo mooi en precies wat u niet zocht. We hebben onze vernieuwde werkwijze zo ingericht dat we slim gebruik weten te maken van de transparantie van het internet. Geen 75 auto's op voorraad maar een online keuze uit meer dan 415.000 auto's. In gesprek met één van onze adviseurs gaan we opzoek naar de perfecte auto, volledig naar uw wens. Onze adviseurs weten welke type motoren en uitvoeringen het beste zijn en onze technisch specialisten zorgen ervoor dat u veilig en met plezier de weg op kunt. Geen verborgen gebreken maar waar voor uw geld. Vaak staat de gekozen auto al binnen 24 uur in Vierlingsbeek en wordt deze snel afgeleverd volgens de overeengekomen condities. Zo vindt u met een fijn gevoel uw volgende auto bij Autobedrijf Kusters. 

 • Berni Kusters - Directeur & Aankoop adviseur
 • Frank Middel - Marketing & Aankoop adviseur

Schadeherstel

Onze standaard voor schadeherstel is uitzondelijk in de branche. Wij zijn niet aangesloten een grote verzekeringsdienst, simpelweg omdat we dan niet meer volgens onze eigen kwaliteitsnormen kunnen werken. We willen geen gebruik maken van goedkope namaakt onderdelen of spuiten met mileuonvriendelijke lakken. Elders gebruikt men deze producten wel en u zit dan met de problemen. Vaak veroorzaakt een slechte reparatiekwalteit roest als gevolgschade en hier bent u niet voor verzekerd. Gelukkig zijn we in ons schadeherstelbedrijf zelf de baas en maken wij het goed, we herstellen voor alle verzekering, alle merken en alle type voertuigen. Alles zodat u nog jaren plezier heeft van uw vervoersmiddel en deze zijn waarde behoud. 

 • Marcel Baltussen - Schadeherstel

 

Openingstijden  > zie contact

Actueel

Aangepaste openingstijden

20 december 7:30 - 17:00
24 december 7:30 - 17:00
25 december gesloten
26 december gesloten
28 december gesloten
31 december 7:30 - 17:00
1 januari gesloten 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen. 

Aangesloten

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk


kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

 • Service hoog in het vaandel

 • Groot aanbod occasions

 • Persoonlijke service

 • Klant is koning

 • Beste prijs

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901