peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Autobedrijf Kusters

Laagdrempelig, eerlijk en servicegericht. Dat is waar we bij autobedrijf Kusters voor staan sinds 1974. Ons niveau van kennis en kunde zet ons als universele autospecialist op de kaart in de regio. Dat blijkt uit het feit dat onze vaste klanten te vinden zijn in een straal van 60 km rondom Vierlingsbeek. We werken dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening en met succes. Onze klanten behoordelen onze service, prijs/kwaliteit en deskundigheid met een 9,1 en hier zijn we heel trots op.


Werkplaats

Onze werkplaats heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur zodat we u snel en compleet van dienst kunnen zijn. Als universele specialist voeren wij onderhoud, keuringen en reparaties uit aan alle merken auto's. Wij werken volgens hoge kwaliteitseisen en met succes. Van onze klanten rijdt 99,5% zonder uitval door technische problemen door jaarlijks het onderhoud aan de auto bij Kusters te laten uitvoeren. Mocht er dan toch iets gebeuren dan staan we uiteraard dag en nacht klaar met onze nationale pechhulp. 

 • Berni Kusters - Eigenaar
 • Renate van Tongeren - Service adviseur
 • Jill Hartjes - Receptie & Service medewerker
 • Jolanda Oudenhoven - Receptie
 • Michael Janssen - Technisch specialist
 • Piet van Kempen - Technisch specialist
 • Roy Albers - Technisch specialist & Diagnose monteur
 • Marcel van de Berg - Poetser & Werkplaatsondersteuning 


Verkoop

Onze verkoopafdeling ondergaat sinds enkele jaren een sterke verandering. De markt van occasions verandert rigoureus. Vroeger stond onze showroom vol met occasions in verschillende soorten, maten, merken en kleuren. Allemaal net zo mooi en precies wat u niet zocht. We hebben onze vernieuwde werkwijze zo ingericht dat we slim gebruik weten te maken van de transparantie van het internet. Geen 75 auto's op voorraad maar een online keuze uit meer dan 415.000 auto's. In gesprek met één van onze adviseurs gaan we op zoek naar de perfecte auto, volledig naar uw wens. Onze adviseurs weten welke type motoren en uitvoeringen het beste zijn en onze technisch specialisten zorgen ervoor dat u veilig en met plezier de weg op kunt. Geen verborgen gebreken maar waar voor uw geld. Vaak staat de gekozen auto al binnen 24 uur in Vierlingsbeek en wordt deze snel afgeleverd volgens de overeengekomen condities. Zo vindt u met een fijn gevoel uw volgende auto bij Autobedrijf Kusters. 

 • Berni Kusters - Directeur & Aankoop adviseur


Schadeherstel

Onze standaard voor schadeherstel is uitzonderlijk in de branche. Wij zijn niet aangesloten bij een grote verzekeringsdienst, simpelweg omdat we dan niet meer volgens onze eigen kwaliteitsnormen kunnen werken. We willen geen gebruik maken van goedkope namaak onderdelen of spuiten met milieu onvriendelijke lakken (elders gebruikt men deze producten wel en u zit dan met de problemen). Vaak veroorzaakt een slechte reparatie kwaliteit, roest als gevolgschade en hier bent u niet voor verzekerd. Gelukkig zijn we in ons schadeherstelbedrijf zelf de baas en leveren wij vakwerk. Wij herstellen alle merken en alle typen voertuigen voor alle verzekeringsmaatschappijen. Alles zodat u nog jaren plezier heeft van uw vervoermiddel en deze zijn waarde behoudt.

 • Marcel Baltussen - Schadeherstel


Foto's van ons bedrijf

Schadeherstel bij Autobedrijf Kusters
Marcel Baltussen
Monteurs van Autobedrijf Kusters
Piet, Michael en Roy
Berni Kusters
Berni Kusters

Nieuws

Maatregelen bij Kusters

Onze werkplaats, schadeherstel en wasboxen zijn open met de geldende regels zoals afstand houden. De showroom bezoeken kan alleen op afspraak. Bent u ziek of heeft u klachten? Verplaats dan uw afspraak of vraag of iemand anders de auto kan brengen. Heeft u vragen over uw afspraak of bezoek neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-631901

Autobedrijf Kusters

Berni Kusters 18 september 2020

Zoals u weet verkopen we occasions en nieuwe auto’s van alle merken. Deze Peugeot 208 is nieuw en uiteraard verkocht met volledige fabrieksgarantie. De klant wil graag zorgeloos rondrijden in een nieuwe auto en daar zorgen wij voor. Alle zaken zijn door Kusters afgehandeld naar wens en tevredenheid van de klant. 

Hoe kunnen we u helpen met uw volgende auto?


Zelf wielen vervangen? Let op. 

Onze monteur bij Kusters draait een wiel op de juiste manier vast met een momentsleutel

Zelf winter- of zomerbanden monteren, zorg dat je de bouten op de juiste manier vastzet. Te los is niet goed en te vast zorgt voor extra slijtage.
.
Autofabrikanten geven een aanhaalmoment op voor wielbouten. Hoe belangrijk is het je hier aan te houden? Gebruik je een te hoog aanhaalmoment, dan wordt de bout overbelast en komt die boven de rekgrens. Dan treedt blijvende vervorming van de bout op, waardoor die ernstig verzwakt. Is het aanhaalmoment te laag? Dan is er geen voorspankracht op de verbinding. Het wiel zit dan niet goed vast. Houd je dus aan het voorgeschreven aanhaalmoment en gebruik een gekalibreerde momentsleutel.
.
Laat je de banden bij Kusters wisselen? Dan drink jij een bakje koffie en zorgen wij voor jouw banden.

Maak een afspraak

Wat klanten zeggen over Kusters:

 • Fijne mensen en een geweldige service
 • Altijd behulpzaam en flexibel
 • Prettige afhandeling, uitleg en goed advies
 • Goed opgeleide monteurs
 • Zoekopdracht voor specifieke auto, perfect geholpen

kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Onder diensten:

 • Verkoop & inruil

 • Diagnose van storingen

 • Onderhoud & reparaties

 • Schadeherstel & spuiterij

 • Wassen en poetsen

Aangesloten bij:

 logo liggend hetautoservicenetwerk

Bovag Autobedrijf Kusters

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

Kusters APK vakkundig en eerlijk

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901