peugeot_3008_1605styp_215_jpg

Onderhoud & reparatie

Diagnose, onderhoud en reparaties in onze moderne werkplaats.

Lees meer

SCHADEHERSTEL

In ons eigen schadeherstel herstellen wij elke schade!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA Autobedrijf Kusters B.V. Vierlingsbeek.

Wij heten u van harte welkom op de nieuwe site van PCA Autobedrijf Kusters B.V. Wij zijn al meer dan 40 jaar in beweging
voor hetgeen waar het bij ons het allermeest om draait; u en uw auto.

Wij zijn gevestigd in het dorp Vierlingsbeek, waar van oudsher nog de gemoedelijke en bougondische inborst leeft; zo ook bij ons bedrijf. Vanuit deze 'culturele' achtergrond beseffen wij echter maar al te goed wat een moderne klant en de moderne auto nodig heeft, voor nu en voor in de toekomst.

Hoewel wij werken met alle merken en modellen auto's, zijn wij gespecialiseerd in Peugeot en Citroen. Hiermee maken wij deel auto van een groeiende Merkspecialistoganisatie: PCA.

In een modern pand word dagelijks door 2 vakkundige schadeherstellers de schade aan uw auto hersteld. Niet alleen aan auto's en bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld keukens, radiatoren en bijvoorbeeld deuren behoren tot de mogelijkheden; ook laswerk kunt u bij ons uit laten voeren.

Vanuit onze werkplaats en receptie werken 4 monteurs en 2 receptionisten dagelijks om uw auto in topconditie te houden of te brengen. Zij werken met moderne (diagnose) apparatuur en zijn voorzien van de beste (digitale) middelen en informatiebronnen.
Zowel particuliere als zakelijke rijders zijn van harte welkom.  Lease rijders van bijna alle leasemaatschappijen zijn onder het landelijke "auto SN" label welkom om bij ons het onderhoud te laten uitvoeren.

Uiteraard vooziet ons bedrijf u ook in zowel nieuwe auto's als occassions. Daarbij is het naast een traditionele aanschaf van een auto ook mogelijk om een auto te financieren. Ook Financiele, operationele en private- lease behoren tot de mogelijkheden.
Dagelijks zijn er 2 verkopers voor onze klanten bezig om u te voorzien van een passend advies en/of auto. Wij gaan ervoor opdat u de volgende auto weer bij ons koopt!

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Kusters B.V.

Openingstijden  > zie contact

Nieuws

Lockdown, wat betekend het voor Kusters?

Sinds 14 december gelden er scherpere regels rondom de bestrijding van het coronavirus. De autobedrijven mogen open blijven. Onze werkplaats, schadeherstel en wasboxen blijven open met de geldende regels zoals afstand houden. De showroom bezoeken kan vooralsnog alleen op afspraak, de exacte regels rondom een bezoek aan de showroom zijn op dit moment nog onduidelijk. Hierover volgt later meer. Bent u ziek of heeft u klachten? Verplaats dan uw afspraak of vraag of iemand anders de auto kan brengen. Heeft u vragen over uw afspraak of bezoek neem dan telefonisch contact met ons op: 0478-631901

 

Weer een nieuwe auto verkocht bij Autobedrijf Kusters

Berni Kusters 18 september 2020

Zoals u weet verkopen we occasions en nieuwe auto’s van alle merken. Deze Peugeot 208 is nieuw en uiteraard verkocht met volledige fabrieksgarantie. De klant wil graag zorgeloos rondrijden in een nieuwe auto en daar zorgen wij voor. Alle zaken zijn door Kusters afgehandeld naar wens en tevredenheid van de klant. 

Hoe kunnen we u helpen met uw volgende auto?


Zelf wielen vervangen? Let op. 

Onze monteur bij Kusters draait een wiel op de juiste manier vast met een momentsleutel

Zelf winter- of zomerbanden monteren, zorg dat je de bouten op de juiste manier vastzet. Te los is niet goed en te vast zorgt voor extra slijtage.
.
Autofabrikanten geven een aanhaalmoment op voor wielbouten. Hoe belangrijk is het je hier aan te houden? Gebruik je een te hoog aanhaalmoment, dan wordt de bout overbelast en komt die boven de rekgrens. Dan treedt blijvende vervorming van de bout op, waardoor die ernstig verzwakt. Is het aanhaalmoment te laag? Dan is er geen voorspankracht op de verbinding. Het wiel zit dan niet goed vast. Houd je dus aan het voorgeschreven aanhaalmoment en gebruik een gekalibreerde momentsleutel.
.
Laat je de banden bij Kusters wisselen? Dan drink jij een bakje koffie en zorgen wij voor jouw banden.

Maak een afspraak

Wat klanten zeggen over Kusters:

  • Fijne mensen en een geweldige service
  • Altijd behulpzaam en flexibel
  • Prettige afhandeling, uitleg en goed advies
  • Goed opgeleide monteurs
  • Zoekopdracht voor specifieke auto, perfect geholpen

kusters

Autobedrijf Kusters Vierlingsbeek
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
tel. 0478-631901

staticmap

Social Media

Volg ons ook op Facebook

  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Onder diensten:

  • Verkoop & inruil

  • Diagnose van storingen

  • Onderhoud & reparaties

  • Schadeherstel & spuiterij

  • Wassen en poetsen

Aangesloten bij:

 logo liggend hetautoservicenetwerk

Bovag Autobedrijf Kusters

Kusters nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

Kusters APK vakkundig en eerlijk

Autobedrijf Kusters
Grotestraat 69
5821 AB Vierlingsbeek
(Gemeente Boxmeer)
0478-631901