Zoekopdracht

Zoekopdracht nieuw & gebruikt

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto

Lees ons nieuwste artikel over de autoverkoop hier. En bekijk de video met een korte uitleg over een zoekopdracht.

Een gebruikte auto kopen

Een nieuwe tijd vraagt om een vernieuwde aanpak, geen 75 occasions in de showroom maar een online markt met wel 415.000 gebruikte auto’s. Dit is een groot aanbod waarin wij u wegwijs maken. Samen met onze adviseurs gaat u op zoek naar de juiste occasions voor u. We brengen samen uw wensen in kaart en bekijken welke voertuigen hieraan voldoen. Wanneer de voorwaarden en de prijs akkoord zijn heeft u de auto nog niet gekocht. We stellen samen de voorwaarden dat de auto goed moet zijn. Geen verborgen schades, achterstallig onderhoud of verborgen gebreken. Wij keuren alle auto voordat we ze inkopen. Dit betekent dat de auto in de staat is zoals wij hebben afgesproken. Daarbij heeft u een voordeel dat u alle auto’s met het Kusters Service Pakket kunt kopen, garantie en service goed zijn, zoals u bij Autobedrijf Kusters gewend bent.

Bedenk eens waar uw volgende auto aan moet voldoen:

  • Merk
  • Model
  • Onmisbare opties
  • Kleur
  • Kilometerstand
  • Brandstof
  • Leeftijd
  • Dealeronderhouden historie
  • Schadevrij
  • Met garantie of kiest u voor een voordelige meeneemprijs

Nieuwe auto’s

Jaarlijks komen er veel nieuwe modellen op de markt en een auto kopen of leasen kan op veel manieren. Daarbij zijn subsidies, inruilpremies of andere manieren van voordeel een belangrijk aspect om winst te behalen met het kopen van een nieuwe auto. Samen gaan we kijken naar de huidige marktsituatie op het moment dat u een nieuwe auto wil kopen. Welke auto past bij uw mobiliteitswens en wat is het verwachte kostenplaatje. Past elektrisch rijden bij uw situatie, kiest u voor een auto met verbrandingsmotor of een combinatie hiervan.

Afspraak maken

Maak vrijblijvende een afspraak om samen te inventariseren wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor uw situatie. Of het nu gaat om één auto voor uzelf of enkele voertuigen voor uw onderneming, uw bent bij ons welkom.

Elke auto moet verzekerd de weg op

De PCA Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, met de PCA Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

Het voordeel voor u is niet alleen een lage premie, maar ook dat wij – als uw vertrouwde autoadres – alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen.

Premie berekenen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0478-631901 info@autokusters.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0478-631901

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×