Autobedrijf Kusters

Laagdrempelig, eerlijk en servicegericht. Dat is waar we bij autobedrijf Kusters voor staan sinds 1974. Ons niveau van kennis en kunde zet ons als universele autospecialist op de kaart in de regio.

Dat blijkt uit het feit dat onze vaste klanten te vinden zijn in een straal van 60 km rondom Vierlingsbeek. We werken dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening en met succes.

Werkplaats

Onze werkplaats heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. We beschikken over de nieuwste diagnose apparatuur zodat we u snel en compleet van dienst kunnen zijn. Als universele specialist voeren wij onderhoud, keuringen en reparaties uit aan alle merken auto’s. Wij werken volgens hoge kwaliteitseisen en met succes. Van onze klanten rijdt 99,5% zonder uitval door technische problemen door jaarlijks het onderhoud aan de auto bij Kusters te laten uitvoeren. Mocht er dan toch iets gebeuren dan staan we uiteraard dag en nacht klaar met onze nationale pechhulp.

Afspraak maken

  • Berni Kusters – Eigenaar
  • Daphne Lenssen-Vermeulen – Receptioniste
  • Roy Albers – Technisch specialist & Diagnose monteur
  • Piet van Kempen – Technisch specialist
  • Stan Kusters – Leerling – allround autotechnicus
  • Marcel van den Berg – Carcleaning specialist


Verkoop

Onze verkoopafdeling ondergaat sinds enkele jaren een sterke verandering. De markt van occasions verandert rigoureus. Vroeger stond onze showroom vol met occasions in verschillende soorten, maten, merken en kleuren. Allemaal net zo mooi en precies wat u niet zocht. We hebben onze vernieuwde werkwijze zo ingericht dat we slim gebruik weten te maken van de transparantie van het internet. Geen 75 auto’s op voorraad maar een online keuze uit meer dan 415.000 auto’s. In gesprek met één van onze adviseurs gaan we op zoek naar de perfecte auto, volledig naar uw wens. Onze adviseurs weten welke type motoren en uitvoeringen het beste zijn en onze technisch specialisten zorgen ervoor dat u veilig en met plezier de weg op kunt. Geen verborgen gebreken maar waar voor uw geld. Vaak staat de gekozen auto al binnen 24 uur in Vierlingsbeek en wordt deze snel afgeleverd volgens de overeengekomen condities. Zo vindt u met een fijn gevoel uw volgende auto bij Autobedrijf Kusters.

  • Berni Kusters – Directeur & Aankoop adviseur

       Piet, Michael en Roy

Berni Kusters

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0478-631901 info@autokusters.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0478-631901

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×